Az AlphaStar nevet viselő mesterséges intelligencia a DeepMind kutatásának részeként mérkőzéseket játszik a StarCraft-ban, európai szervereken.

Az AlphaStar a Google DeepMind által tervezett mesterséges intelligenciája, melyet kifejezetten a StarCraft 2-höz készítettek, és amúgy igen jól végzi a feladatát. Az év elején néhány profi StarCraft 2 játékost szorított sarokba, most pedig talán téged is, amennyiben szembe szállsz vele – írja a PCGamer.

Az európai szerverekre most rászabadítják az AI-t, a dolog pikantériája pedig, hogy névtelenül. Ez azt jelenti, hogy nem fogod tudni, hogyha ellene játszol, a győzelem-vereség pedig ugyanúgy beleszámít a játékba, mintha emberek ellen játszottál volna.

Kép forrása: DeepMind

“Az AlphaStar anonim beépítése segít abban, hogy kísérlet során a legjobban szimulálni tudjuk az hétköznapi 1v1 csatákat. A DeepMind később közzéteszi a kutatási eredményeket tanulmányban, az AlphaStar mérkőzéseivel együtt. – mondja a Blizzard. Az AI egyébként szigorúbb korlátok közt játszik, mint a januári meccsen a profik ellen.

Az AlphaStar AI tesztben akkor vehetsz részt, ha a felugró ablakban elfogadod, tehát nem kötelező. Onnantól kezdve viszont bármi megtörténhet.

Te le tudnád győzni az AI-t?

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×