A Paris Saint-Germain Football Club partnerségre lépett a mobiljáték-fejlesztővel, a Supercellel. Promóciójukban a profi focisták mobillal játszanak.

A Paris Saint-Germain Football Club (rövidítve: Paris SG vagy PSG) egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fővárosban, Párizsban. A PSG nemcsak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is. A csapat most a Supercell mobiljáték-fejlesztő cég hivatalos partnere lett.

A partnerség egyik célja, hogy így tudják bemutatni a játékokat a PSG közönségének. A Supercell, mely a Brawl Stars, a Clash of Clans, a Clash Royale fejlesztője, olyan videót készített, melyben a híres sportolók Kylian Mbappé, Neymar Jr, Marquinhos, Angel Di María, Julian Draxler és Presnel Kimpembe mind részesei. A focisták az edzés közben előszeretettel Brawl Stars-t játszanak mobiljukon – írja a Esportinsider.

 

Marc Armstrong, a PSG tisztviselője elmondta: „Örülünk, hogy a Supercellt a PSG családban láthatjuk. Mind a két márka olyan ambícióval bír, ami vonzza a fiatal közönséget. A közösségi oldalakon 75 millió rajongóval bírunk, melyek közel egynegyede Ázsiában van. A klub abban segít a Supercellnek, hogy megszilárdítsa népszerűségét világszerte.”

A PSG-nek egyébként már létezik esport csapata több játékban is, többek között Dota 2-ben, FIFA-ban, FIFA Online-ban, Brawl Stars-ban és Rocket League-ben.

Manuel Langegger, a Supercell európai marketingvezetője azt mondta: „Büszkék vagyunk hogy egy olyan klubhoz csatlakozhatunk, ami megérti és támogatja a szenvedélyünket a játékok iránt, mindezt ezzel a céllal, hogy tanuljunk egymástól és tapasztalatot cseréljünk.”

Kép forrása: Youtube

A PSG az elmúlt években egyre jobban növeli jelenlétét az esport terén, így ez a lépés nem is olyan meglepő a részükről.

Nem kétséges, hogy a partnerség népszerű lesz a rajongók körében, már csak amiatt is, hogy a reklámban a leghíresebb sportolók is szerepelnek.

×