A Borderlands 3-ban a multiplayer színtér olyan újításokat kap, melyet sosem láttunk még Borderlands játékoknál. Az biztos, hogy jó kis partik várhatók.

Ha valaki szeretné persze, a Bordelands 3 teljesen magányosan is játszható, de a sorozat mindig szeretett teret engedni a multiplayer harcoknak. Nemrég a Guardian Conon a fejlesztő Gearbox feltárta, hogyan is képzelik el a felújított multiplayer módot a Borderlands 3-ban – írja a PcGamer.

Amellett, hogy a játék támogatja majd az Xbox Adactive Contollert, különböző feliratok segítik a multi játékot. Bekerül az Apex Legends-ből már jól ismert ping rendszer, aminek segítségével mikrofon nélkül is jól lehet kommunikálni.

A Gearbox célja elmondásuk szerint az, hogy a Borderlands 3 olyan játék legyen, amibe nem kell sok-sok órát beletolni, hogy valaki lépést tudjon tartani a társaival. A játék elvileg finomhangolni fogja a társak keresését, így nagyjából azonos szintű játékosok kerülnek össze. A co-op mellett a párbajozás is visszatér, így lehetőség lesz 1v1v1v1 elleni csatákra.

 

Ha a csapattársak nincsenek is játékban, akkor is észlelni fogjuk jelenlétüket. Ha például eladnak valamit az automatában, azt mi megvehetjük. Ha igazán nagylelkűek, cuccokat is küldhetnek, amit fel lehet használni. Ha pedig egy jó buildet vagy loadout-ot keresel, akkor megnézheted a társaid inventoriát és skillfáját, valahogy úgy, ahogy egy MMO-ban.

 

Részletek derültek ki a Borderlands 3 ECHOcast Twitch kiegészítőről is, mely lehetősé teszi, hogy lássuk a streamerek loadout-ját és skillfáját, valamint hogy in-game lootot szerezzünk azzal, hogy nézzük a streamet, de akár még a steamer játékába is lesz lehetőség belépni.

Szereted a multit a Borderlands-ben?

×