Új előzetest mutattak be a következő Pokémon film megjelenésének alkalmából. A Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution július 12-én jelenik meg a japán mozikban.

A Pokémon sorozat megjelenése után nem sokkal, 1998-ban elkészült az első „mozifilm” (különálló mozifilm hosszúságú anime), melyet 2000-ben Magyarországon is vetítettek a mozik, magyar szinkronnal. Akkoriban a sorozat első szériája nálunk is futott és a legnépszerűbb műsorok egyike volt.

A Pokémon: Az első film – Mewtwo visszavág most CGI animációs remake változatban jelenik meg Japánban. Ez idén már a második Pokémon film, hiszen májusban mutatták be az amerikai Pikachu, a detektív mozit, amiben szintén nagy szerepe volt Mewtwo-nak.

Az előzetesben jól látható a film utolsó harca, amiből kiderül, hogy a film egy az egyben mása a korábbi verziónak. A történet nem változott, de minden 3D-s animációt kapott. Hasonlítsuk össze!

https://youtu.be/MxN76J9na7E

 

 

Ha pedig Mewtwo-ról van szó, nem mellesleg a Pokémon GO-ban is szerephez jutott, hiszen tegnap egy páncélos Mewtwo előzetes tűnt fel.

 

Megnézed majd az animációs változatot?

×