A Cyberpunk 2077 és Keanu Reeves eléggé felborzolta a kedélyeket az idei E3-on. Most egy alkotó arról beszélt, készülhet-e mozi a játékból?

Mike Pondsmith, aki az eredeti Cyberpunk társasjátékokat tervezte, szorosan együttműködött a CD Project RED-el a játék készítésekor. Az alkotó a VGC-nek adott interjút, amiből kiderül, hogy Keanu Reeves jelenléte bizony sokat nyom a latba, ha a játék jövőjéről van szó.

„A filmjogokról nem igazán tudok mit mondani. Azonban Keanu Reeves miatt nagy lehetőséget lehet ebben” – mondta.

Korábban a Dungeons & Dragons asztali társasjátékból is több film készült, bár a rajongók körében nem alkottak valami nagy sikert. Azonban, ahogy Keanu Reeves is rámutatott egy korábbi interjúban, a videojáték adaptációkhoz nem kellek nagy hollywoodi filmcsillagok a sikerhez.

Mike Pondsmith – Kép forrása: Wikipedia

Persze azért nem árt sem a videojátékoknak, sem a filmeknek, ha egy jól ismert, vagy épp közkedvelt arc kerül a középpontba. Keanu Reevas maga erre a legjobb példa, aki Cyberpunk 2077 szerepével még inkább hozzájárult a játék előzetes sikeréhez, annak ellenére, hogy a megjelenés még messze van.

Egy ismert színész tehát igenis hozzáad valamit a játékhoz, ami a jövőben még azt is eredményezheti, hogy egy film is készülhet belőle. Volt már erre példa.

Te örülnél egy Cyberpunk 2077 mozinak?

×