A Cuphead nem csak a világ egyik legfelkapottabb, de egyben legnehezebb játéka is. Egyszerű stílusa ellenére közkedvelt lett, így hát jön a DLC.

Az biztos, hogy a Cuphead magával ragadó stílusával sokak szívét rabul tudja ejteni, ugyanakkor ha nem szeretünk egy játékban sokszor meghalni, akkor hamar az idegeinkre mehet. A régi rajzfilmek hangulatát idéző játék szinte az összes platformon kedvelt lett, legalábbis azok körében, akiknek jók az idegei.

Bár eredetileg 2019-re tervezték, most már biztos, hogy a játékhoz érkező kiegészítő, mely a The Delicious Last Course címet kapta, már csak jövőre érkezik – írja a PCGamer. A DLC-ben persze új pálya, új fegyverek és trükkök, új ellenfelek, valamint új játszható karakter is várható.

A következő előzetes is megerősíti, hogy 2020 előtt nem jelenik meg.

 

Chad Moldenhauer, a stúdió társdirektora néhány részletet is elmondott az új játszható lány karakterről, Ms. Chalice-ról (Ms. Kehely/Kupa).

„Ms. Chalice nemcsak egyedi játékstílussal és képességekkel rendelkezik, mint például a double jump, de minden pályán játszható, így a korábbi harcokat is újra át lehet élni vele”  – mondta.

A DLC Moldenhauer szerint azért késik, mert azt szeretnék, hogy a fejlesztők minőséget hozzanak létre, ahelyett, hogy feszített munkatempóban, stresszesen készüljön el a friss tartalom.

Te Cuphead rajongó vagy?

×