Üdvözöllek Jumanji-ban!

A Jumanji 2 karakterei idén visszatérnek, egy újabb, laza komédiával teli kalandra. A Sony Pictures ránézett a csekély 962 millió dolláros bevételre és úgy döntött a nézők megérdemelnek egy folytatást. A Jumanji 3: The Next level, 2019 december 13-án érkezik a mozikba. Így szerencsétlen megfáradt kalandoraink visszakerülnek Jumanji fenyegetésekkel teli világába, ahol ismét felül kell kerekedniük megannyi veszedelmen, hogy végül hazajuthassanak.

 

A stúdió nem bízta a véletlenre a projektet, visszatér Jake Kasdan forgatókönyvíró és a rendező páros Scott Rosenberg és Jeff Pinkner is. Így tettek a szereplőgárdával is, azonban Dwayne Johnson és Kevin Hart „avatárjába” a törénet szerint két öreg szivar kerül be, akit Danny DeVito és Danny Glover színészek játszanak. Jack Black és Karen Gillan ugyanazon szerepet játszák, azonban Nick Jonas bőrébe nem tudjuk még ki bújik a történet szerint.

Érdemes lehet Kevin Hart-ot és Dwayne Johnson-t még a forgatás alatt bekövetni snapchat-en és instagram-on, mivel az előző film során egymás hecceléséről töltöttek fel videókat szinte naponta.

×