A béta ráadásul támogatja a crossplayt, vagyis minden platform játékosa együtt játszhat, legyen az mobil vagy PC.

Már írtunk arról, hogy a Valve saját Dota 2 Auto Chess játékot készít. Nem is kellett sokat várni, máris itt a Dota Underlords. A játék elérhető Steamen és mobilon is, teljesen ingyen. A Valve tervei szerint néhány hónapig early access formában hagyja a játékot, amit folyamatosan frissít majd – írja a PCGamer.

Kép forrása: PCGamer

A játékban négy Underlord közül lehet választani, melyek egyedi hatással bírnak a játékmenetre. Bekerült egy Ranked rendszer, sőt Battle Pass is, tele érdekes skinekkel. A játék elvileg különböző szezonális változásokon megy majd keresztül. Minden évadban cserélődnek a hősök, így az Underlords világa folyamatosan változik majd. Ezen kívül privát lobbyt és meccseket is létrehozhatunk.

Napi kihívások, szintek, jutalmak, testreszabható bannerek, visszajátszás és offline játék is szerepel a további tervek közt. A Valve azt is elmondta, hogy a játék igen jól játszható a különböző platformok között, legyen a Steam verzió, mobil Android, vagy iOS verzió.

Kép forrása: Valve

A Valve szupergyors hálózatával egy pillanat alatt be lehet lépni a játékba. Játssz többjátékos meccset másokkal, csatlakozz a barátaidhoz, vagy játssz soloban botok ellen” – írja a Valve.

A Dota Underlords elérhető a Steamen, illetve a mobilverzió letölthető az underlords.com-on.

×