Az E3-at minden évben a legnagyobb kiadók nagyköltségvetésű játékai uralják. Persze születik egy-két független fejlesztés is, melyek közül néhány igazán említésre méltó.

Az indie fejlesztők mindig meg tudnak minket lepni. Játékaik talán nem olyan népszerűek, mint egy ezreket foglalkoztató új battle royale cím, viszont páratlan innovatív élményt tudnak nyújtani. Biztosak vagyunk benne, hogy az alábbi előzetesek téged is meggyőznek arról, hogy érdemes lesz támogatnod az indie fejlesztők munkáját egy-egy játékvásárlással.

Twelve Minutes

 

Na ez biztos nagyon érdekes lesz. A főhős rejtélyes módon egy időhurokban ragad, mely során átél egy tragikus 12 percet újra és újra. Vajon kiderül, hogy ki ölt meg kit és miért? Bármi megtörténhet. Sajnos 2020-ig várni kell rá.

Fall Guys

 

A Fall Guys a Mediatonic játéka, mely egy új, kedvesnek tűnő innovatív battle royale, ahol nem egymást kell lelőni, hanem túl kell élni az izgalmas terepen. Végre egy egyedi ötlet. Alig várjuk. Biztos vagyok benne, hogy nagyot fog szólni.

Afterparty

 

Az Afterparty főhősei Milo és Lola meghalnak és a pokolba kerülnek. Úgy döntenek, hogy megpróbálnak kiutat találni pokolból, azáltal, hogy ivásban legyőzik az Ördögöt. Király!

Sayonara Wild Hearts

 

A svéd Simogo stúdió játékában minden villódzik, zenél, a lényeg pedig az, hogy bejussunk a célba a legkülönbözőbb járművekkel. A Switch-re 2019 végén jön ki.

Maneater

 

A cápaharapós RPG-ről korábban írtunk egy hírt, szóval jól teszed, ha elolvasod.

Telling Lies

 

Sam Barlow Her Story címe az egyik legjelentősebb 2015-ös indie játék volt. A Telling Lies ennek a vonalnak a visszatérése. Valódi videofelvételeket és valódi szereplőket használnak és a játékosnak meg kell vizsgálnia ezeket a felvételeket, hogy összerakja a történetet. Valamikor 2019-ben kell megjelennie.

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy

 

A játék készítői különleges játékélményt és több száz órányi felfedezni valót ígérnek. A játék még idén, 2019-ben érkezik.

Way tot he Woods

 

Úgy tűnik két szerencsétlenül járt őzike egy üres posztapokaliptikus városban ragadt. Szeretnének visszajutni az erdőbe. Ki ne akarna nekik segíteni? Valamikor 2020-ben meg is tehetjük.

Felix a Reaper

 

Ez egy romantikus vígjáték, amelyben a Halálügyi Minisztérium táncszerető alkalmazottjaként játszhatunk. Érdekes ötlet, biztosan nem fogjuk kihagyni, már csak Felix mozgása miatt sem.

Carrion

 

A Carrion egy érdekes 2D-s horrorjáték, ami 2020-ban teljes mértékben beszippanthatja a műfaj kedvelőit.

Killer Queen Black

 

A Killer Queen Black szintén egy 2D-s játék, melynek stílusa a klasszikus régi videojátékok látványvilágát veszi alapul. Kaszabolni kell, az biztos, de csak majd ha megjelenik.

John Wick Hex

 

Talán az egyik legjobban várt indie játék a John Wick Hex. A történet elvileg a filmek előtt játszódik, a stratégiai játékmenet pedig nem lesz hétköznapi, a grafikai megvalósításról nem is beszélve.

Melyik indie játékot fogod beszerezni?

×