Úristen, mióta várunk már egy jó cápás játékot, igaz? Végre megérkezett a Maneater, melyben mi magunk lehetünk a veszélyes ragadozók.

A Maneatert ráadásul már jó régóta bejelentették, még az idei E3-on is, mégis elkerülte a nagyérdemű figyelmét. Nem is értem, miért? A Tripwire Interactive vezetője John Gibson elmondta, hogy a single player akció RPG igen tartalmas szórakozást nyújt a cáparajongóknak.

„Három szóban összefoglalhatjuk a játékot: evés, felfedezés és fejlődés.”

 

A Maneater gyakorlatilag olyan, mint egy GTA, csak épp cápák vagyunk és meg kell küzdenünk a mindenre elszánt cápavadászokkal. Saját cápánk növekedni tud, valamint fejlődni, úgy rendesen: RPG-sen. Fejlődni persze úgy kell, hogy eszünk. Akár embereket.

 

Mindazonáltal a fejlődéssel érdekes extrákat is megnyithatunk: például kaphatunk fém fogakat, amelyek lehetővé teszik a hajók aprítását. Vagy ott van a jó erős erős farokuszony, amivel jó magasra lehet ugrani. Lehet szerezni olyan tüdőt is, amivel több ideig lehetünk a parton… falatozni.

 

A TripWire még nem jelentette be a Maneater kiadásának dátumát, de Gibson azt mondta, hogy a jövő évi E3 előtt játszhatunk vele.

Kell ennél több egy jó játékhoz? Nem hinném!

 

×