Todd Phillips bejelentette, hogy bizony filmet készít a DC univerzum legismertebb karakteréről, Jokerről. A film olyan sötét, hogy korhatáros lesz.

A rendező nemrég egy fotót is közzétett, melyen jól látszik a Jokert játszó Joaquin Phoenix. Ha minden igaz Phillips és Phoenix egészen egyedi módon mutatják majd be a karaktert. A nemrég kiadott előzetes alapján is látszik, hogy a film elképesztően komor és sötét, nem csoda hát, hogy R besorolást kapott, vagyis 17 éven aluliaknak csak szülői felügyelet mellett ajánlott – írja az empireonline.

Kép forrása: empireonline

Brian Tyree Henry, aki szintén feltűnik a Joker filmben, megosztott pár érdekes infót, amiből már tudjuk, hogy a produkció Jokerről fog szólni, aki a történetben nem lép kapcsolatba Batman-nel. A hangsúly tehát valószínűleg azon lesz, hogyan lett Joker az, aki.

 

A Warner Bros a minősítéssel ugyan valószínűleg veszít néhány nézőt, ugyanakkor mindez lehetőséget ad a készítőknek, hogy mélyebbre ássanak a bűnöző pszichéjében. A film tehát komor és sötét lesz, ahogy azt már egy DC filmtől megszokhattuk.

A filmet október 4-én mutatják be.

×