Amikor a Bethesda útjára indította a Fallout 76 szekerét, azt mondták, támogatni fogják a modolást. A megjelenéskor úgy tűnik ez nem volt prioritás, ahogy most sem.

Pedig már egy év telt a megjelenés óta és még mindig nem hallani semmit a mod lehetőségről. Chris Mayer fejlesztési igazgató szerint ez egy igen bonyolult folyamat – írja a vg247.

A lényeg az, hogy a modok engedélyezéshez a Bethesdának lehetőséget kéne adnia a játékosoknak, hogy saját Fallout 76 szervert futtassanak, ami úgy tűnik jelenleg nagy falat a vállalat számára.

„Természetesen fontos nekünk az ügy, így nincs elfelejtve. Lépésről lépésre fogunk haladni vele, de biztos, hogy meg fogjuk csinálni” – mondta Mayer.

Kép forrása: The Verge

A Bethesda Fallout 76 játéka jelenleg igen érdekes helyzetben van. A rengeteg hiányossággal, hibával megjelent játék tulajdonosait nemrég próbálták kárpótolni, miközben érkeznek az új frissítések, sőt nemrég még trendi BR móddal is megpróbálták vonzóbbá tenni a játékot.

Jelenleg tehát inkább a frissítésekkel, hibajavításokkal és néhány érdekes játékmód behozásával foglalkozik a Bethesda, így valószínű, hogy a modolási lehetőség még késni fog, amit talán annyira nem is sajnálunk, ha cserébe javul a játék minősége.

Te játszol még a Fallout 76-tal?

×