Sokan nem értenek egyet a Trónok harca befejezésével, és úgy tűnik ezzel a nem csak a rajongók, de a színészek is így vannak. Lena Headey saját karakterének halálát nem érti.

A Trónok harca utolsó része igen megrázó volt: több főszereplő vesztette életét. A befejezéssel a rajongók nagyon nem értettek egyet, még kezdeményezés is született a végkifejlet újraforgatására.

A Cersei Lannistert alakító Lena Headey nemrég a Guardiannak adott interjút, amiben elmondta: nem ilyen halált szánt a Lannister testvérpárnak – írja a sorozatwiki. Lena sok részen keresztül volt a produkció főgonosza, végül Jaime Lannister ölelésében téglák ütötték agyon a testvérpárt.

„Valamikor még beszélnem kell erről D. B. Weissel és David Benioffal. Jobb halált akartam Cersei Lannisternek” – árulta el a színésznő.

Cersei Lannister – Kép forrása: HBO

Lena egyébként kedvenc karakterének tartotta Joffrey anyját, épp ezért ütötte szíven az, ahogyan az írók elbántak vele.

„Rettenetesen csalódott voltam, amikor elolvastam a forgatókönyvet, de persze tisztában vagyok vele, hogy így is-úgy is lettek volna elégedetlenkedők. Így viszont én is közöttük vagyok” – tette hozzá Lena, aki a sorozat 8. évadában összesen 25 percen keresztül volt látható, amiért 3,6 millió dollár gázsit kapott.

Szerinted is méltatlan volt a halála?

×