Az E3-mon bemutatott Marvel’s Avangers demó sok, nem várt különbséget rejtett

A Square Enix prezentációjából anno azt hallottuk, hogy a játék 1-4 játékosig terjedő többjátékos élménnyel is szolgál. Azonban az IGN utánajárt és megtudták a fejlesztőktől, hogy a játékot egyjátékos módra tervezték.

kép forrása: polygon.com

A demó valós tesztelése után kiderült, hogy a játékban a Marvel szuperhősök együttműködve győzik le az eléjük kerülő akadályokat, a játékos pedig mindig a megfelelő hőst játszva haladhat előre. Ezért ki is zárt a multiplayer mód lehetősége. A fejlesztők azonban elárulták, ha a játékot online játsszuk, lesz lehetőségünk mellék történetszálakat is felgöngyölíteni és itt segítségünkre lehetnek mások is. Ez a többjátékos mód azonban offline nem elérhető.

Másik nagy csalódás volt sok rajongó számára, hogy a trailerben mutatott szuperhősök, habár ugyanazon karakterek, semmiben nem hasonlítanak a színészekre, akik a filmekben játszották el őket. Azaz amikor Iron Man sisakja lekerül, sajnálatosan nem Robert Downey Jr. mosolya villan ránk, csak egy átlagos körszakállas fószer.

 

A rajongói közösség aggályaira válaszolva a fejlesztők azt nyilatkozták, nincs tervezve a karakterek ilyen módú megváltoztatása, de még sokat fognak tisztulni a grafikai elemek.

Nem lenne jobb a barátainkkal együtt megmenteni a világot? Ha viszont ez nem lehetséges, talán élvezetesebb lenne egy választott hős szemszögéből végig játszani az egészet.

×