A jövőben tényleg érdemes lesz odafigyelni a Square Enix kiadóra, hiszen úgy tűnik, hogy kezdenek elmozdulni a klasszikus JRPG vonaltól. Itt az Outriders.

Az Outriders egy sötét sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős játék, a People Can Fly fejlesztőcsapatától. Utóbbi egy lengyel stúdió, aminek anyavállalata az Epic Games volt egészen 2015-ig, amikor bejelentették, hogy önállóvá vállnak és visszatértek régi nevükhöz és logójukhoz. Olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Painkiller, a Bulletstorm, vagy a Gears of War : Judgment. Az Epic Games-től való elszakadás óta ez az első játékuk, melyet most a Square Enix ad ki.

 

„Ez a játék azóta áll a középpontban, mióta különváltunk az Epic Games-től” – mondta Sebastian Wojciechowski stúdióvezető az E3-on.

Az E3-as bejelentés mellé egy remek videó is érkezett, melyből kiderül, hogy az Outriders a solo és három fős co-op játékot is támogatja. A játék PS4-re, PC-re és Xbox One-ra érkezik, a tervek szerint 2020 nyarán.

 

Te kipróbálod majd?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×