A Microsoft az E3 konferencián mutatta be a Project Scarlett-ként emlegetett új konzolját

A Microsoft új fejlesztése egyenlőre Project Scarlett néven fut. Az E3 konferencián adták ki az alábbi bemutató filmet, amelyben a fejlesztők beszélnek a konzol dimenzióiról és célkitűzéseikről.

 

Az új platformot bivalyerősre tervezték, akár 8k-s felbontást és 120 fps-t is bírni fog. A külön ehhez a konzolhoz fejlesztett processzor, az AMD ZEN 2, már RDNA architektúrát használ és a hírek szerint akár négyszer olyan erős mint az Xbox One X-é. Az SSD-vel sem fukarkodtak a fejlesztők, a jelek szerint 40-szeresét fogja az eddigi teljesítménynek biztosítani. Memóriából nem tudni mennyit de GDDR6 RAM raknak majd a dobozba, ennek költsége biztosan meg is dobja majd a készülék árát.

A technikai részleteken kívül hangsúlyt fektettek a kompatibilitásra is, pontosan nem árulták el, hogy hogyan, de megoldást kínálnak a korábbi platformokon való játékosokkal való együtt játszásra is.

A készüléket 2020 végére ígérik, arról azonban még nem tudni milyen fogyasztói áron juthatunk majd hozzá ilyen minőséghez.  A megjelenést összekapcsolták a Halo Infinite megjelenésével, amely kétség kívül megdobja majd az eladási mutatókat.

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×