Megjelenése óta a Battlefield V nagyon sokat változott. A DICE mindent megtesz azért, hogy megtartsa játékosbázisát, így hamarosan új mapok érkeznek.

A Battlefield V az utóbbi időben sok új frissítést kapott, többek között BR módot is, mely újra megmozgatta a játékosokat. Most annak érdekében, hogy fenntartsa az érdeklődést, a DICE új mapokat jelentett be – írja a gameinformer.

 

Jelenleg a játékosok összesen 10 térképen harcolhatnak, ha nem vesszük bele a Firestorm Halvoy mapját. A stúdió egy videót tett közzé, melyből kiderült, hogy a következő hónapokban 6 új map kerül a játékba. A júniusban érkező map az Al Sundan, ami észak-afrikai csatamezőre visz, júliustól játszhatunk a Marita-n, mely a görög szigetek része. Augusztusban két új map is jön, melyeken inkább a közelharc érvényesül majd: a franciaországi Provence és a norvég Lofoten.

Az ötödik map ismerős lehet a Battlefield 3-ból, a neve Operation Undergroung, ami nagyban hasonlít a régi Operation Metro-hoz. Szeptemberben pedig jön a Pacific Theater, ahol a japánok és amerikaiak csapnak össze.

Persze nem ez az egyetlen újdonság, amivel a DICE készül, így érdemes lesz figyelemmel kísérni a játék Youtube csatornáját június 8-án, amikor élőben osztanak meg híreket.

Te várod az új mapokat?

×