Csaló verte el az SKT T1 csapatát az Apex Legends első hivatalos bajnokságán

Az első hivatalos Apex Legends bajnokságot pár napja rendezték meg és eleinte izgalmas harcoknak lehettünk tanúi. A 16 csapat 50 000 dolláros győzelmi díjért szállt versenybe.

Az esemény jól indult, szépen nőtt a nézőközönség és ádáz harc folyt a csatatéren. Láthattuk extrém megoldásokat és közeli 1v1-ekket a TSM és CLG között és annyi fejlövést, ami egy életre elég lenne bármely gamernek.  Egészen addig amíg az SKT T1 csapata összetűzésbe került egy Lucliner nevű játékossal a Hidaknál.

 

 

A SKT T1 csapatát másodpercek alatt megsemmisítette a játékos és amíg Brendan „BcJ” Jensen és Haydin „ZerG” Gordon már a földön kúsztak, Kurtis „Kurt” Gallo fedezékbe vonult. A fenti klippen láthatjuk, ahogy Kurt csak kinéz a lehívó egység mögül és egyből elveszti az egész arany pajzsát. Ezt pedig a játékban nem könnyű ilyen távolságról megtenni,  az R-301-es automata fegyverrel pedig lehetetlen csalás nélkül.

Minden fegyvernek van ugyanis visszalökése, azaz több pontos fejlövést adni velük ilyen rövid idő alatt lehetetlen. Ahogy halljuk a FACEIT TV kommentátorai is egyből ráismernek a célzást segítő szoftver használatára.

„Tuti, hogy csal”

Kurt ezután is tesz még 1 kísérletet a csaló elleni harcra, azonban sajnos nem jár sikerrel. Csapata így végül 4. helyen végez, pedig ezt elkerülvén bejuthattak volna a legjobb három közé.

Mint a legtöbb lövöldözős játék, az Apex Legends is a kezdetek óta küzd a csalók ellen. A játék megjelenésekor nagy hype vette körül és sokan úgy gondolták átveheti majd a Fortnite helyét is. Az első héten 20 millió felhasználót regisztráltak és jelenleg 770 000-et bannoltak már csalásért.

Egy meccsbe 60 random játékos kerül. Vajon hány meccsre jut egy csaló?

×