Úgy tűnik nem is a kiadó, hanem a jól ismert GPU-gyártó cég, az NVIDIA szivárogtatta ki „véletlenül”, hogy új Red Faction rész készül.

A THQ Nordic hivatalos bejelentése szerint közel 80 játék van fejlesztés alatt a kiadónál, köztük a Biomutant, a Dead Island 2, a Shenmue 3, a Wasteland 3 és még sok más. Valószínűleg ezek közül sokat láthatunk az idei E3-on is, de 48 játék címét még titok övezi.

Az NVIDIA közben frissítette azon játékok listáját, amelyek támogatják nagy felbontású képernyőfotózó alkalmazását, az Ansel-t, a lista pedig tartalmazta a Red Faction Evolution című játékot is, amelyről korábban nem lehetett hallani.

Persze simán lehet, hogy a THQ az E3-on szerette volna bemutatni, nagy meglepetésként, de ha a játék valóban készül, erről lemondhatnak. A rajongók régóta várnak egy új Red Faction játékra, hiszen a tavalyi Red Faction Guerrilla: Re-Mars-Tered címen kívül 2011-en óta nem jelent meg új játék a sorozatban.

Kép forrása: NVIDIA

 

Az Ansel szoftver egyébként arra szolgál, hogy játékon belül készíthessünk jó minőségű 360 fokos fotókat, melyeket aztán effektezni is lehet. Egyre több játék kerül az NVIDIA listájára, melyek használni tudják majd. A lista folyamatosan frissül, olyannyira, hogy közben a Red Faction cím le is került róla.

Hogy pontosan mit is jelent ez, talán hamarosan megtudjuk, az idei E3 ugyanis már nincs messze. Mindenesetre, ha ez valóban baki, arról a jövőben talán még hallunk. A THQ Nordic valóban kitesz magáért, hiszen csak a Wikipedia játéklistáját elnézve hihetetlen sok játékkal készülnek még 2019-ben. Hogy lesz-e köztük Red Faction, még nem tudjuk.

Te szeretnél egy új Red Faction játékot?

×