Az évek folyamán a Total War-ba mindenféle mod érkezett már, kutyáktól kezdve egészen a hallhatatlan sárkányokig. Most a második világháború került terítékre.

Valószínűleg a fejlesztő Creative Assembly is néha meglepődik azon, hogy játékához milyen kreatív modok érkeznek. Most ez eredeti Rome: Total War kapott második világháborús változatot, mely javít néhány eredeti hiányosságot is, miközben repülőkkel, csatahajókkal és rakétavetőkkel teszi látványosabbá a csatateret.

A Rome: Total War egyébként számos kritikus által elismert játék lett. Sok helyen 2004 egyik legjobb stratégiai játékának választották. Az internetes és nyomtatott médiában is magas pontszámokat ért el, valamint díjakat nyert. A Barbarian Invasion kiegészítőben még a hunok is ellenfelek voltak. Bár a játék eredetileg a Római Köztársaság idejében, i. e. 270 körül játszódik, ez nem jelenti azt, hogy a játék ne lenne alkalmas más kort felölelni némi módosítással.

Rome: Total War – Kép forrása: Pocket Tactics

A hónap elején elindított Total War: 1942 modban összesen 18 játszható frakció kapott helyet (az ENSZ még nincs benne), mely során történelmi harcot vívhatunk a második világháború idejében.

Íme egy előzetes:


Total War : 1942 ► Full Release! – Mod DB

 

Ha szeretnéd kipróbálni, bátran töltsd le ugyanis a Total War: 1942 ingyenes és alig több mint másfél giga. Ha pedig új Total War érdekel, próbáld ki a rekordot döntő, Kínában is igen népszerű Total War: Three Kingdoms játékot.

×