A Ubisoft már korábban is egyértelművé tette, hogy hatalmas frissítéseket tervez, melynek célja, hogy egyensúlyt teremtsen a karakterek közt. A TTS alapján ez meg is történhet.

Még mindig a hivatalos Phantom Sight megjelenése előtt vagyunk, korábban pedig írtunk arról is, hogy a Ubisoft milyen sok változtatással készül a jövőben. A Rainbow Six: Siege tesztszerverén már tapasztalhatjuk is ezeket.

Az egyik legjelentősebb változás máris Kaid-ot érinti, aki szögesdrót helyett C4-et kaphat. Hogy ez most buff, vagy nerf az vitatható, mindenesetre nem ez az első eset, hogy Kaid-on változásokat eszközölnek, ami gyaníthatóan a játékosok visszajelzésének köszönhető. Megjelenésekor ugyanis nagyon sokan firtatták, hogy mennyire erős fegyvere van.

Kaid – Kép forrása: Windows Central

Frost csapdái szintén változáson mennek keresztül: HP-juk csökkent, vagyis könnyebben szétlőhetők lettek, bár igazából eddig sem volt nehéz tönkretenni, 2-3 lövésből szétmentek.

Pulse „készülékét” is átalakították, mostantól egy kicsit gyorsabban teszi el, Twitch esetében pedig a Famas visszarúgásán változtattak.

Kép forrása: Youtube

Mint mindig nincs garancia arra, hogy ezek a változások bekerülnek a játékba, hiszen a tesztszerver lényege pont az, hogy leteszteljék egy-egy változás hasznosságát. Ha úgy ítélik meg, akár az összes fenti változást elvethetik.

A játékosokat egyébként a tesztszerverrel ellentétben talán jobban zavarja, hogy a hibák miatt az éles szervereken nem elérhető a letehető pajzs, a Claymore, illetve Clash.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el a Ubisoft leírását a Redditen, ha pedig R6 taktikák érdekelnek, lesd meg guide-jainkat.

Szerinted jók a fenti változtatások?

×