John Vignocchi a Gearbox Software felelős producereként tevékenykedett az elmúlt évben. Távozása olyan meglepő, amilyen gyorsan kilépve a Disney-től csatlakozott a csapathoz.

Tavaly októberben látott napvilágot a hír, hogy a Disney egykori alkalmazottja munkát vált. Hamar csatlakozott a Gearbox Software stúdióhoz, most pedig Twitter-en osztotta meg a hírt, hogy ismét továbbáll. John Vignocchi ráadásul még a szeptemberben megjelenő Borderlands 3 indulása előtt távozik. A játékipar veteránjaként is emlegetett producer azt állítja, álmai munkája miatt lép ki – írja a gamespot.

„A cég elhagyása az egyik legnehezebb döntésem volt, de nem tudtam volna megtenni a munkatársaim támogatása nélkül. Megértették a döntésemet és biztattak, hiszen ami előttem áll, olyan lehetőség egyszer adódik az életben” – írta a Twitteren.

John Vignocchi – Kép forrása: TechnoBuffalo

Vignocchi azt is hozzátette, hogy remekül érezte magát a Gearbox-nál, kifejezetten dicsérve a stúdió alapítóját, Randy Pitchford-ot és Steve Gibsont, a kiadói vezetőjét. Sajnos Vignocchi egyelőre nem osztotta meg, hogy mi is az a bizonyos álommeló, ami miatt ilyen gyorsan távozik a Gearbox-tól. Randy Pitchford egyébként Twitter-en is elbúcsúzott tőle és sok sikert kívánt az új munkához.

Kép forrása: GameSpot

A Gearbox következő játéka a Borderlands 3, amely szeptemberben érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Várod már a játékot?

https://www.youtube.com/watch?v=JiEu23G4onM

×