A kiadó megerősítette, hogy még egyáltalán nincs arról szó, hogy a Dead Island 2 projekt halott lenne. Lesz játék, csak nem tudni, hogy mikor.

Megmondom őszintén, nagyon szerettem a Dead Island játékot. Alapvetően mindent szeretek, ami zombis, de a 2011-es Dead Island különleges élményt nyújtott, amibe jó sok órát raktam. Nagyon vártam, hogy megjelenjen a második rész, amit még 2014-re ígértek. Teltek, múltak az évek és nem jött. Oké, közben megjelent a Dying Light, ami tematikájában hasonló, de valahogy nem pótolta bennem a hiányt.

 

Sokáig úgy tűnt, hogy a projektet törölték, de a kiadó bejelentette, hogy egyáltalán nincs így – írja a mp1st.com. A THQ Nordic negyedéves beszámolójával együtt megerősítették, hogy a Dead Island 2 nagyon is él és dolgoznak rajta. Sajnos ezen kívül semmilyen egyéb információ nincs.

Kép forrása: mp1st.com

Nagyon örülnék annak, ha hallhatnék valamit róla a következő E3-on, de ha nem, az sem baj. Csak legyen végre biztos, hogy megjelenik és végül nem olyan lesz, mint egy élő halott.

A Dead Island 2 fejlesztése eredetileg a Yager fejlesztőcsapatának feladata volt, végül pedig a Sumo Digital 2016-ban átvette a fejlesztést. Azért annak ellenére, hogy nincs Dead Island 2, néhány évente jó hallani róla.

Te várod a játékot?

×