Abban mindenki egyetért, hogy a szörnyek a legtöbb film és játék alappillérei lehetnek. Arra viszont kevesen gondolnának, hogy a szörnyek világa romantikus kalandot is tartogathat.

Ki akarna szép lányokkal randizni, ha szörnyekkel is lehet? A Monster Prom egy tavaly megjelent multiplayer szörny-társkereső szimulátor volt. Egyedi volt az öltet, hogy szörnyek randiznak, ismerkednek, ráadásul mindezt multiplayer környezetben lehetett élvezni.

Most ugyanaz a stúdió, a Beautiful Glitch bejelentette a Monster Prom 2-t, mely egy Kickstarter kampány eredményeként jöhetett létre. A cél 36 ezer dollár összegyűjtése volt, végül több mint 150 ezer gyűlt össze, szóval úgy tűnik, kell az embereknek a szörny-l’amour.

A Monster Prom 2 ellenben kicsit eltér a korábbi játéktól, mert valójában három játék egyben. Van egy nyári tábor (Summer Camp), melyben -ahogyan az első játékban– a hangsúly a társkeresésen van. A téli menedék (Winter Retreat) egy stratégiai hógolyócsata, a kirándulás (Roadtrip) pedig egy utazás túlélő mechanikákkal. Nem számít melyik játékmóddal játszol, a lényeg, hogy a szörnyek egymásba habarodjanak.

Ha érdekelnek a részletek, nyugodtan csekkold le a Kickstarter kampányt, ami egyébként még 28 napig él. Játszható demo is van már, ha eddig nem győzött volna meg.

Tessék, itt az előzetes:

 

Te kipróbálod?

×