A Sony megtartotta második State of Play élő műsorát, ami rövid volt ugyan, de annál érdekesebb új játékokat mutatott be. Jön például egy Predator játék is.

A State of Play tulajdonképpen a Sony válasza a Nintendo Direct-re, aminek lényege, hogy a játékmegjelenéseket, friss híreket nem néhány adott rendezvényen ömlesztve, hanem folyamatosan, szép sorjában jelentik be, egy élő műsor keretein belül. Miközben az első műsor inkább a VR-ra összpontosított, most 13 percbe sűrítve kaptunk néhány új címet és előzetest.

A három kiemelt játék a Monster Hunter World: Iceborne, a MediEvil és a Final Fantasy 7 voltak. Ezeken kívül további három új játék és egy új PS4 modell is felbukkant.

 

 

A Predator: Hunting Grounds 2020-ban jön, de játékmenet nem volt látható. Ugyanakkor sokan feltételezik, hogy Predatorként kell játszani és nem ellene.

 

A Riverbond egy négyszereplős hack-and-slash játék, ami nagyon szórakoztatónak tűnik. A jó nagy pixelek szándékosak, ez adja a pikantériáját. Minecraft fanok előnyben!

 

Az Away: The Survival Series első ránézésre olyan, mint egy David Attenborough dokumentumfilm játék formában. Egy törpe erszényesmókust kell irányítani és elkerülni a vadonban rá leselkedő veszélyeket. Nagyon cuki, de rossz lesz majd látni, amikor valami elkapja és széttépi. A PETA biztos imádni fogja.

 

Végül a Sony bejelentette a Days of Play PS4-et, melyet limitált kiadásban lehet megvásárolni júniustól. Erről annyit lehet tudni, hogy 1TB-os merevlemezzel érkezik. Sajnos azt nem, hogy belül a sima vagy a pro verzióra hasonlít.

 

A Sony ígéretei szerint a kis bejelentések ellenére érdemes lesz figyelni az E3 show-t, mert megjelenési dátumok mellett még több újdonságot tartogatnak.

Te melyik játékot próbálnád ki?

×