Mióta a Square Enix bejelentette, hogy remake készül a Final Fantasy VII-ből, a rajongók folyamatosan szívják a kiadó vérét az új infókért. Hát most itt egy új videó.

A sok-sok pletyka és apró előzetes hír után végre itt egy egyperces hivatalos bemutató, mellyel arra hívják fel a figyelmet, hogy az idei E3-on még több infót tudhatunk meg az érkező legendáról. A Final Fantasy VII az RPG-k szent grálja, a világon egyik legtöbb rajongóval rendelkező Final Fantasy epizód.

Ami a videóból kiderül, hogy a játék gyönyörű, grafikailag megközelíti a Final Fantsy XV stílusát. A kiadó a játékról a 2015-ös E3-on tett először említést, most pedig a Sony „State of Play” élő műsorában ígért új híreket a következő E3 kapcsán.

Az biztos, hogy a történet és a szereplők ugyanazok, ugyanakkor a játékmenet és a harcrendszer teljesen más lesz, mint az eredetiben. Utóbbi inkább a Final Fantasy XV és a Kingdom Hearts egyébként jól működő alapjait követi, lehet tehát kaszabolni és gyulladásig nyomkodni az „attack” gombot.

 

Érdekesen működik az Square Enix az utóbbi időben, de valahogy mégis meg tudja győzni a játékosokat. Bár sok játékra rengeteget kell várni, de legalább alapos munkát végeznek, az eredmény pedig többnyire az, amit az ember elvár egy valamire való RPG-től.

A Kingdom Hearts 3 érkezésére majd 14 évet kellett várni, az évek alatt pedig számos dátumot jelöltek meg. Végül folyton tolódott a megjelenés, de cserébe korrekt játékot kaptunk. Ha ehhez ez kell, ám legyen. Valahogy így lehet ez a Final Fantasy VII Remake esetében is. Az E3-on bizonyára többet is megtudhatunk és remélhetőleg a megjelenési dátum sem várat sokáig magára.

Te várod a final Fantsy VII Remake-t?

×