A BioWare a következő időszakban a Dragon Age 4-re kíván fókuszálva. Ennek eredményeképpen az Anthem csapata elvesztette néhány vezetőjét.

Az Anthem fejlesztőcsapatának három kulcsfontosságú tagja már nem dolgozik a játékon – írja a gamesradar. A játékot öt éven keresztül fejlesztette a BioWare, aminek úgy tűnik nem lett meg a pozitív eredménye. A legtöbb kritikustól, de a játékosok többségétől azt lehet hallani, hogy az Anthem ezer sebből vérzik. A játék rengeteg hibájának, a folyamatosan csökkenő játékosszámnak, illetve a fejlesztőcsapat változásainak fényében, a BioWare úgy tűnik egyre kevésbé foglakozik a játékkal.

A csapat három kulcsfontosságú tagja befejezte a munkát a projekten, beleértve Mark Darrah Executive producert, Michael Gamble vezető producert és a vezető rendezőt, Jonathan Warnert.

Kép forrása: EA

A BioWare most sokkal inkább a Dragon Age 4-re kíván fókuszálni. Egy rajongó kérdésére Micheal Gamble a Twitteren annyit reagált, hogy Anthem-mel kapcsolatban mostantól érdemes a vezető producernek Ben Irving-nek és a Live Service vezetőjének Chad Robertson-nak twitter oldalát követni. Az ő felügyeletük alatt a játék valószínűleg rögös indulásához képest fényesebb jövőképet kaphat.

A Dragon Age 4-ről egyelőre semmilyen hivatalos infót nem tudunk, azon kívül, hogy valószínűleg online elemeket is tartalmaz majd, ami kissé megtörheti a single player vonalat. Egyelőre még az sem biztos, hogy a következő E3-on hallunk róla valamit.

 

A BioWare rajongói csak annyit remélhetnek, hogy az Anthem valamilyen csodálatos módon új erőre kap. Hozzáteszem, hogy egy kedves barátom hozzájutott a játékhoz, tapasztalatai alapján pedig a rengeteg hiba és sok-sok töltés ellenére érdemes foglalkozni a játékkal. Türelem kell hozzá és a remény, hogy valaki még foglalkozik vele fejlesztői oldalon.

Mivel játszanál szívesebben? Dragon Age 4, vagy Anthem?

×