Ha Star Wars rajongó vagy, ezt a helyet imádni fogod. Kikerült néhány kép a Twitterre a Walt Diney World új Csillagok Háborúja parkjáról.

Több mint 1 milliárd dollárt költenek a hatalmas, 14 hektáros Star Wars: Galaxy Edge parkra az Egyesült Államokban. A park augusztus 29-én nyílik meg, de már most elképesztő a látvány.

A Floridában épülő park képeit elnézve, talán az is világossá válik, mire költöttek el ekkora összeget. Egyértelmű, hogy nem egy kis játszótérről van szó, inkább egy egész Star Wars városról. Látható már az Ezeréves Sólyom (Millennium Falcon), Han Solo híres űrhajója is.

A futurisztikus épületek mellett a parkban számos étterem működik, melyeket szintén a Star Wars inspirált. Ilyen a Ronto Roasters vagy az Oga Cantina. Ami biztos, hogy a belépő a világba nem lesz olcsó. A napijegy kb. 30 ezer forint lesz. Ez persze még annak fényében is változhat, hogy hétköznap, vagy hétvégén szeretnénk meglátogatni a parkot.

A képeket elnézve kíváncsian várjuk a végleges kialakítást. Biztos, hogy a látogatókat elvarázsolja majd, hiszen ki ne akarna a filmből ismert kocsmában inni, belenézni a Sólyom pilótafülkéjébe? Arról nem is beszélve, hogy ha ott meg lehet csinálni, akár mi magunk is építhetünk Star Wars stílusú házat, ha épp úgy akarunk élni, mint Luke Skywalker a sivatagban.

 

Ti elmennétek a Star Wars Parkba?

×