A Days Gone első E3 videója óta az egyik legjobban várt PS4 játék. Posztapokaliptikus világ, rengeteg zombi és menő motor. A Days Gone megjelenését mi is izgatottan várjuk.

A régóta várt Days Gone jövő héttől játszható PS4-en. A nyílt világú játék nem csak posztapokaliptikus fenyegetést és temérdek zombit tartogat, de a Sony új videójából olyan részletek is kiderülnek, amik még érdekesebbé teszik a játékot.

A videóban a Sony Bend kreatív igazgatója, John Garvin arról beszél, hogy melyek azok a fenyegetések, melyekkel a játékosnak szembe kell majd nézni. Kiderül az is, hogy a nyílt terep nem feltétlenül kedvez majd a Days Gone világában. Más zombis játékokkal szemben ugyanis itt nem elsősorban a terület megfelelő belátása számít, hiszen a ránk vadászó horda akár 500 példányt is számlálhat.

 

A Sony egyébként számos videót, köztük több gameplay videót osztott már meg, melyek mindegyike bebizonyította, hogy nem véletlenül várják olyan sokan ezt a játékot. Az utóbbi évek film-és játékáradata igyekezett kimaxolni a népszerű zombis témát, így mindenki szívből reméli, hogy a Days Gone újító lesz.

Hogy mit is tartogat a játék, milyen játékmenetet és történetet tár elénk, arra mi is olyannyira kíváncsiak vagyunk, hogy biztosan kipróbáljuk. A közös élmény érdekében pedig a LEET Twitch csatornáján a megjelenést követően élőben játszunk vele. Egyben ez lesz a LEET első élő adása is, melyben bár elsősorban a játékra koncentrálunk, belefér egy-két kérdés csapatunkkal kapcsolatban is.

Ha szeretnél velünk együtt belenézni a játékba, várunk a Twitchen április 26-án, este 18 órától.

×