Kategóriák: Apex LegendsGuide

Apex Legends: Sose halunk meg!

Az Apex Legends egyik újítása, hogy nem kell végleg elbúcsúznod elesett társadtól, ha szerencsétlen módon elhullott a harc közben. Hogy hogyan hozd vissza a pórul járt baridat a játékba? Nem tudjuk! Na jó, de!

Miközben az Apex Legends talán csak egy újabb battle royale game, számos újítást tartalmaz, és talán pont ezen újításoknak köszönheti óriási sikerét. Az egyik ilyen az elhullott csapattársak újjáélesztése, persze bizonyos feltételekkel.

Amikor úgy tűnik vége, nincs vége

Tegyük fel, hogy az egyik társad knockos lesz. Leérkeztek, bekap néhány fejest, és még arra sem marad idő, hogy kb. 5 másodperc alatt felhúzd őt. A knockos társad újjáélesztése bizonyos helyzetekben pedig veszélyes is lehet, hiszen gyorsan lelőhetnek közben. Ebben a játékban ellenben nyugalomra adhat okot, hogyha akár csak egy ember éli is túl a csapatból, van esély arra, hogy újra hárman folytassátok.

Miután társad teljesen meghalt, összesen 90 másodpercig, hullája helyén egy úgynevezett Banner (lobogó) marad. Társad neve mellett ilyenkor a zöld Revive banner felirat jelenik meg. Ha ezt látod, még van időd, hogy a hullájánál maradt ládát felszedd. Ennek birtokában nincs más dolgod, mint a pályán keresni egyet a sok-sok Respawn Beacon közül. Ezeket a térképet távolról nézve kis zöld pötty jelöli, ha közelítesz a térképen, zöld szívalakú ikont láthatsz. Na, oda kell menni.

Kép forrása: IGN.com

Nincs más hátra, mint használni a beacont, és 5 másodperc múlva el is indul a társaid visszahívása. Szép lassan megérkeznek egy repülőgéppel. Minden respawn beacon csak egyszer használható. Ha ilyen módon jön valaki vissza, sajnos minden felszerelés nélkül teszi azt, vagyis kezdődhet a lootolás elölről.

Saját magam felélesztése Apex Legends-ben?

Amikor ezt a cikket írjuk, nincs lehetőség arra, hogy saját magad éleszd újra a játékban. Ha esetleg meghaltál, és a csapattársaid nem veszik fel időben a ládádat, vagy ne adj’ isten meghalnak, ennyi volt. Akkor jársz jól, ha kedves, rendes, aranyos csapattársaid vannak, akik újraélesztenek, ha módjukban áll. Ellenben ha szereztél valahol Legendary Knockdown Shield-et, az képes egyszer feléleszteni a knockból. Miután ezt a lehetőséget elhasználtad, a shield visszavált normálra.

Ha szeretnéd jobban megismerni a játékot, ne hagyd ki Planet of Apex cikkünket, valamint az összes Apex Legends leírásunkat sem. Hátha jók!

 

DV

Korábbi cikkek

Ha ez igaz, akkor a Warzone Mobile nagyon szép játék lesz

2024.02.27. - Miközben persze mindenki próbálja pörgetni a Warzone-t PC-n és konzolokon, megküzdve a hibákkal,…

26 perc telt el azóta...

Mi lesz a WoW Season of Discovery karakterekkel? – A Blizzard válaszolt

2024.02.27. - Valószínűleg senki sem gondolta még 2019-ben, hogy a World of Warcraft Classic egyszer…

26 perc telt el azóta...

Na így kellett volna kinéznie a hivatalos definitív GTA: San Andreasnak

Bódi Dániel 2024.02.27. - Egészen nevetségesnek találom azt a modern játékipari jelenséget, hogy egy-egy játékot,…

45 perc telt el azóta...

Tölts fel egy képet, a Google AI pedig 2D-s platformjátékot készít belőle

2024.02.27. - Az utóbbi hónapokban szerintem mind láttuk, hogy mire is képesek a mesterséges intelligenciamodellek,…

2 óra telt el azóta...

Nem fogsz hinni a szemednek – ennyiért kelt el egy Hello Kitty Xbox

Gábor János 2024.02.27. - Bár limitált kiadású, de mégiscsak törött Hello Kitty-s Xboxért fizettek ki…

3 óra telt el azóta...

Upsz! – A The Sims 5 korai verziója kiszivárgott az internetre

2024.02.27. - Megmondom őszintén, magam is nagyon várom a The Sims 5 megjelenését, annak ellenére,…

4 óra telt el azóta...