Tetsuya Nomura még nem fejezte be a Kingdom Hearts 3-at. A nemrég érkezett Critical Mode után hamarosan újabb frissítéssel lep meg minket.

Pont a napokban írtunk arról, hogy a Kingdom Hearts 3 mitől olyan sikeres 2019-ben. Úgy tűnik a kultikus játéksorozat rendezője olyannyira örül ennek, hogy újabb tartalmakat ígér a játékba. Az új DLC olyan lesz, mint a korábbi játékok Final Mix verziója: többet tudhatunk meg a történetről, sőt ezúttal új ellenfelek is érkeznek.

A Re: Mind névre keresztelt kiegészítő új klipeket, új bossokat és egyéb újításokat tartogat. A DLC persze nem lesz ingyenes, de valószínűleg minden fillért megér. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Kép forrása: Polygon

Érdekesség, hogy Japánban a Kingdom Hearts nem csak története, de elképesztő zenéi miatt is népszerű lett. A sorozat egyéni, valamint a Disney filmek klasszikus dallamai élő hangszereléssel tárulnak a közönség elé, monumentális szimfonikus koncerteken. A koncertsorozat ráadásul minden évben világkörüli turnéra indul: többek között New York-ban, Szingapúrban, Hollywoodban, Kanadában és Párizsban is megtekinthető.

 

Ti várjátok az új frissítést?

×