A legmenőbb kütyük listája mellett ráadásul az is kiderült, melyik telefon riasztja el leginkább potenciális randi partnereinket.

Az Apple termékeit megéri felvillantani, a Blackberry-t viszont gyorsan felejtsük el. Röviden így lehetne összefoglalni a telefonárusítással foglalkozó Compare My Mobile kutatását, melyben kamu Tinder profilokon keresztül vizsgálták, melyik kütyü a legvonzóbb egy randioldalon. A hamis profilok fotóit ugyanis úgy töltötték fel, hogy a képeken szereplő személyek ugyanazok voltak, de a kezükben lévő telefon mindig más volt.

A kutatás végére, 50.000 interakciót megvizsgálva eredményt hirdettek, hogy melyik telefon a legvonzóbb, és melyik a leginkább taszító a randi partnerek szemében.

Az eredmények egyértelműen az Apple termékek sikerét hozták. Amennyiben egy iPhone villan fel valaki Tinder profilján, 76%-al több találat várható, mint bármilyen más telefon esetében. Jól hatásfokkal győzi meg az embereket a többi Apple termék is, az iWatch és az EarPods is jelentősen megnöveli esélyeinket a Tinderen.

A többi márka közül egyedül a Samsunggal lehet még sikert elérni, a Google, a Sony és a Huawei inkább már rontja, mint segíti az esélyeinket. A legrosszabbul pedig a BlackBerry-vel járunk, 74%-al kevesebb Match vár ránk, ha ezt villogtatjuk a képeken a kutatás szerint.

Az eredményeket persze érdemes fenntartásokkal kezelni. De ha a képen látható személy mindig ugyanaz volt, és csupán a kütyük különböztek, akkor azért elgondolkodtatóak ezek a számok.

Szerintetek is ennyit számít az első benyomásnál, hogy kinél milyen telefont látunk? Ennyire meghatározó kiegészítői lettek életünknek az okoskütyük?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×