Egyre több infó szivárog ki a League of Legends új karakteréről, Samiráról. Az ADC-nek készülő hős már a világbajnokság során gyakorolható lehet.

A legtöbben a Spirit Blossom esemény hatása alatt vannak még mindig. Valószínűleg ebben bízott a Riot Games is, amikor véletlenül idő előtt buktatták le a League of Legends legújabb karakterét, Samirát. Ugyan még Yasuo testvére, Yone sem elérhető az éles szervereken, a közösség már a 151. karakter felé kacsingat. A PBE forrásfájlok között ugyanis felbukkant egy speciális Emote és pár Easter Egg fájl, amik az új lövészhez készültek.

https://twitter.com/ThePotatoWard/status/1288019774920949760

 

Streamie, egy brazil tartalomgyártó hölgy egy pillanat alatt akkora médiavisszhangot kapott, amiről sokan még álmodni sem mernek. A videósnak valószínűleg belsős forrásai vannak, ugyanis pontosan megjósolta Yone érkezését pár hónappal ezelőtt. Most pedig Samira kapcsán folyamatosan szivárogtat. Elárulta, hogy milyen jellegű képességekre kell számítani, valamint ő volt az első, aki megerősítette, hogy a Riot Games előrejelzett ADC karaktere igazából Samira lesz.

Újonnan egy megjelenési-ablakot is vázolt a követőinek, ami azt jelzi előre, hogy a világbajnokság során nemcsak lenyűgöző profi mérkőzésekkel, hanem az új hős megtanulásával is elüthetjük szabadidőnket. Streamie egy kisebb pihenőt jósolt Yone megjelenése után, viszont azt is kijelentette, hogy a legvalószínűbb a 10.18-as PBE megjelenés. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a Worlds startja előtt fog felkerülni a tesztszerverre, s a világesemény során fog élesedni a legtöbb szerveren.

A kompetitív érának mindez nem jelent majd komolyabb érvágást, ugyanis Yone szerepeltetése is kérdés még, legalábbis a Riot Games hivatalosan még nem jelentette be, hogy játszható karakter lesz-e vagy sem. Ornn például anno még időben megjelent, mégis egy évet kellett várnia arra, hogy választható legyen a Worlds-ön.

×