Egyre több infó szivárog ki a League of Legends új karakteréről, Samiráról. Az ADC-nek készülő hős már a világbajnokság során gyakorolható lehet.

A legtöbben a Spirit Blossom esemény hatása alatt vannak még mindig. Valószínűleg ebben bízott a Riot Games is, amikor véletlenül idő előtt buktatták le a League of Legends legújabb karakterét, Samirát. Ugyan még Yasuo testvére, Yone sem elérhető az éles szervereken, a közösség már a 151. karakter felé kacsingat. A PBE forrásfájlok között ugyanis felbukkant egy speciális Emote és pár Easter Egg fájl, amik az új lövészhez készültek.

 

Streamie, egy brazil tartalomgyártó hölgy egy pillanat alatt akkora médiavisszhangot kapott, amiről sokan még álmodni sem mernek. A videósnak valószínűleg belsős forrásai vannak, ugyanis pontosan megjósolta Yone érkezését pár hónappal ezelőtt. Most pedig Samira kapcsán folyamatosan szivárogtat. Elárulta, hogy milyen jellegű képességekre kell számítani, valamint ő volt az első, aki megerősítette, hogy a Riot Games előrejelzett ADC karaktere igazából Samira lesz.

Újonnan egy megjelenési-ablakot is vázolt a követőinek, ami azt jelzi előre, hogy a világbajnokság során nemcsak lenyűgöző profi mérkőzésekkel, hanem az új hős megtanulásával is elüthetjük szabadidőnket. Streamie egy kisebb pihenőt jósolt Yone megjelenése után, viszont azt is kijelentette, hogy a legvalószínűbb a 10.18-as PBE megjelenés. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a Worlds startja előtt fog felkerülni a tesztszerverre, s a világesemény során fog élesedni a legtöbb szerveren.

A kompetitív érának mindez nem jelent majd komolyabb érvágást, ugyanis Yone szerepeltetése is kérdés még, legalábbis a Riot Games hivatalosan még nem jelentette be, hogy játszható karakter lesz-e vagy sem. Ornn például anno még időben megjelent, mégis egy évet kellett várnia arra, hogy választható legyen a Worlds-ön.

×