Egy hónappal ezelőtt megérkezett Iris a Fortnite-ba. Viszont csak a forrásfájlok közé, a hivatalos bejelentésre pedig azóta is várunk.

Januárban, közel egy hónappal ezelőtt, megérkezett az idei év első Fortnite frissítése, amibe temérdek kozmetikai tartalmat pakolt az Epic Games. A sok Outfit között többek között felbukkant egy Iris nevű karakter, akit akkor sokan a legújabb Samsung Outfitnek gondoltak.

 

A témát addig-addig duzzasztotta a közösség, hogy a hivatalos holland Samsung oldalnak is írnia kellett egy hozzászólást az egyik Iris-ről szóló diskurzus alá. Akkor azt mondták, semmi hivatalos információjuk nincs, az egyébként nekik is tetsző skinről. De ajánlják, hogy kövessük a február 11-én megrendezésre kerülő 2020-as Galaxy Unpackedet, hátha az eseményen elhangzik a bejelentés.

Nos, lezajlott a beharangozott rendezvény, viszont Samsung exkluzív Fortnite skinről egyetlen szó sem esett…

A frissen bejelentett S20-as szériához pedig nyugodt szívvel hozzácsaphatták volna Irist, már csak azért is, mert a bemutató során többször is elhangzott, szeretnék az új készülékekkel magasabb szintre emelni a mobil gaminget. Ehhez pedig tematikusan illett volna egy új Fortnite-kollaboráció bejelentése.

Így hát továbbra is a sötétben tapogatózunk Irisszel kapcsolatban, az Outfit ott pihen a forrásfájljaink között, ám senki sem tud hozzáférni jelenleg.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×