Hat éven át, heti 35 órát streamelt a Priest legenda, de mostanra megunta.

Szomorú bejelentéssel lepte meg rajongóit Zetalot, a veterán Hearthstone streamer. A többszörös Legend #1 Priest specialista rövid videóban adta a HS közösség tudtára, hogy egy időre pihenőre vonul.

Elege van a játékból, többé már nem okoz neki örömet a Hearthstone.

„Egy ideig pihentetem a Hearthstone-t. Nem tudom mennyi ideig leszek távol, lehet egy hét, de akár egy év is. Sok mindentől függ, de jelenleg már nem tudom élvezni a játékot. Régebben még stream után is csak játszottam egyfolytában. Már nem élvezem, ez már fájdalmas.” – kezdte döntése indoklását Zetalot, majd kitért a konkrét indokokra is.

„Nem tetszik az új irány ezzel a sok hőssel és Lackey-vel. Túl erősek a lapok, nincs benne semmi élvezetes. Szünetre van szükségem, szerintem aki játszik a játékkal, megérti amit érzek.”

A streamek persze nem állnak le a Hearthstone okozta csalódás miatt. Zetalot új vizekre evez, új játékokat fog kipróbálni. Például a héten induló Legends of Runeterrát.

„Az Artifact és a Magic nem izgatnak, Legends of Runeterrában viszont most indul az Open Beta. Itt még senkinek nincs előnye, úgy érzem ez lesz most a jó döntés. Persze lehet hogy bűn rossz lesz, de ingyenes, ismerem a LoL karaktereket és jópofának tűnik. Kipróbálom és meglátjuk!”

Zetalot tehát egy időre biztosan játékot vált, és biztosan nem ő lesz az egyetlen. Ott van tehát a lehetőség a Riot Games kezében, hogy egy stabil streamer csapatot és nagy létszámú játékosbázist építsenek már a megjelenéskor.

 

Sok sikert kívánunk Zetalot, reméljük látunk még Hearthstone Rankeden!

×