Az EA Play akcióját azoknak találták ki, akik szeretnek sokat játszani, és keveset költeni. Ne hagyd ki az ajánlatot!

Aki esetleg nem tudná, az EA Play is az online játékszolgáltatásokat erősíti, ami ráadásul most már a Steam rendszerén keresztül is elérhető. A szolgáltatás lényege, hogy akik szeretik az EA játékokat, előfizetőként több jutalmat, több exkluzív próbaverziót és több kedvezményt kapnak.

Játssz bármelyik játékkal amennyit csak akarsz, egy hónapig most csak 310 forintért.

Az EA ugyanis most 0.80 euróért kínálja a szolgáltatást az első hónapban azok számára, akik először fizetnek elő. A különleges akció a Steam rendszerében érhető el. Miután kifizetted a csekély összeget, egy hónapig ingyen játszhatsz olyan címekkel, mint a Mass Effect, az It Takes Two, a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Command & Conquer Remastered Collection. És ezt csak néhány cím az előfizetéssel elérhető játékok közül.

Ne feledd, hogy a különleges akciót csak augusztus 4-ig tudod igénybe venni, ahogy azt sem, hogy a vége előtt mond le, hacsak nem szeretnéd, hogy a szolgáltatás a teljes áron újuljon meg. Egyébként utána is csak 1600 forint havonta.

Mit tud az EA Play?

  • Különleges előfizetői előnyök, mint például hozzáférés elképesztő játékbeli kihívásokhoz és jutalmakhoz, meghívók csak előfizetőknek szóló eseményekre és exkluzív tartalmak.
  • Azonnali hozzáférés egy, az Electronic Arts legjobb játékait és a rajongók kedvenc játéksorozatait tartalmazó könyvtárhoz. Játssz bármelyik, már hozzáadott játékkal amennyit csak akarsz, mindaddig, amíg előfizető vagy.
  • 10%* kedvezmény EA digitális vásárlásokra a Steamen, beleértve teljes játékokat, kiegészítőket, pontcsomagokat és sok mást.

Az ajánlatot itt találod!

Ezt láttad már?

Horror az ember-robot sakkpartin: hétéves gyerek ujját törte el a gép!

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×