Hosszú percegik képesek vagyunk bámulni és elemezni ezt a hihetetlenül kidolgozott homokból készült God of War Ragnarök szobrot.

Az biztos, hogy az egész világ számára az egyik legjobban várt játék idén a God of War Ragnarök, aminek nemrég felfedték a megjelenési dátumát. Közben persze a rajongók szép lassan elkezdtek készülni a novemberi megjelenésre, valaki például a homokban alkot, ahelyett, hogy a tengerben fürdene. Ezt persze mi díjazzuk is, hiszen

hihetetlen God of War Ragnarök homokszobor készült.

A kizárólag homokból készült alkotás természetesen a két főszereplőt, Kratost és Atreust ábrázolja, valahogy úgy, ahogy a hivatalos borítóképen is láthatók. Egy Reddit felhasználó a tajvani Fulong Beachen látta meg az óriási műalkotást, amiről egy képet is közzétett. Az alkotás elképesztően részletes, és nagyon menő.

God of War Ragnarok Sand Sculpture just saw at Fulong Beach, Taiwan from GodofWar

 

Így fest az eredeti borítókép:

A szobor egyébként egy homokszobor-kiállítás része volt, ahol más alkotók is készítettek szobrokat homokból. Ez volt viszont az egyetlen God of War Ragnarök alkotás. Hasonló alkotást talán ti is tudtok készíteni a nyaralás alkalmával. Ne felejtsétek el beküldeni nekünk! A God of War Ragnarök november 9-én jelenik meg PS4-re és PS5-re.

Íme 9 dolog, amit esetleg még nem tudtál a játékról:

Készüljünk a Ragnarökre! – 9 érdekesség a God of Warról, amit eddig nem tudhattál

 

×