Július közepe van, ami azt jelenti, hogy már kevesen veszik komolyan a FIFA 22-t.

Július közepe van, ami azt jelenti, hogy már kevesen veszik komolyan a FIFA 22-t. Mégis, az EA Sportsnak az az érdeke, hogy minél többen, minél tovább játsszák, lecsökkentve az űrt a 22 és a 23 között.

Erre kiváló lehetőség lesz a pénteken érkező FUTTIES, ami lényegében egy FIFA „Best of” eseménynek is tekinthető.

A FUTTIES során a játékosok is szavazhatnak majd, hogy olyan SBC lapok érkezzenek, amiket a legtöbben várnak. Viszont emellett azért is fantasztikus ez az esemény, mert az év során megjelenő legjobb lapok is visszakerülnek a csomagokba.

 

Vegyük példának okáért Rüdigert. Idén az egyik legkedveltebb Premier League védő TOTY Moments Rüdiger volt. Nos, ha a FUTTIES során őt kiválasztják, az alap Gold lapja helyett visszakerül Rüdiger TOTY Moments lapja a csomagokba.

Ezt egy halom játékossal el fogja játszani az EA Sports, sőt biztosan érkezik egy csomó foddercsomag, amiket lehet majd teljesítgetni.

A leakerek, köztük FUT Sheriff is, esküsznek arra, hogy nagy durranás lesz az új FUTTIES promó. Ők már látnak pár jelet arról, hogy mit fog elénk tárni az EA, s ha szerintük van benne potenciál, a játékosok is örülhetnek.

A Shapeshifters negyedik hulláma péntek este 19 órakor vonul ki a játékból, helyette pedig jön a FUTTIES és egy halom móka.

Ezt olvastad már?

Kőkemény lap, amiről lemaradtunk – Az EA ismét hibásan frissítette a Fifát

https://leet.hu/hutes/

×