Az Epic Games Store végre felfedte, hogy milyen ingyen játékkal lepi meg a közönséget a héten. A legújabb cím már tölthető is.

Az utóbbi időben az Epic Games ismét azzal igyekszik borzolni a kedélyeket, hogy nem árulja el előre, milyen ingyenes játékkal készül. A titkolózás korábban azt jelentette, hogy ilyenkor valamilyen nagy leleplezés várható, valamilyen AAA-s címet készülnek ingyen adni a nagyérdeműnek. Erre persze már láttunk ellenpéldát is, reménykedni azonban lehet. Legutóbb ugyanis pont hogy a Wolfenstein: The New Order lett ingyenes. Az Epic ezen a héten sem tette kisebbre azt a bizonyos lécet.

Június 9 és június 16 között a Maneater

ingyenes.

Maneater

A Maneater egy nagyon szórakoztató, ám valamelyest brutális akció-szerepjáték. Egy nőstény cápát irányítunk, akinek nem csak túl kell élnie, de fejlődnie is kell. Célja, hogy bosszút állhasson egy halászon, aki kölyökkorában eltorzította őt, és megölte az anyját. A játék során egy nyílt világban kalandozhatunk, embereket kell megtámadnunk, küldetéseket kell teljesítenünk. Az biztos, hogy nem volt még olyan cápa, akinek ilyen szinten élhettük át a történetét. Na, meg az étkezéseit.

A játék valóban szórakoztató, de attól még nem ajánljuk 18 éven aluliaknak.

 

Az ajánlatot erre találod!

Ezt láttad már?

Ez a jövő? – Négynapos munkahetet tesztel a Magyar Telekom

 

×