A streamerek rengeteg időt töltenek a Warzone grindolásával, így sokszor megkérdőjelezhető klipek készülnek róluk.

A Warzone megjelenése óta rengeteg játékos megmutatta, hogy mire is képesek és ezzel megszerezték a „profi” jelzőt. Ám a hírnév mellett sok olyan játékos is érkezett, akik megkérdőjelezik a profik képességeit és úgy gondolják, hogy ezek a játékosok is valamiféle csalást használnak.

Mindenkinek szíve joga azt gondolni, amit szeretne, viszont sokszor csalózunk le bárkit is, aki esetleg jobban játszik nálunk.

Ám most egy valóban érdekes klip kering a Warzone közösségben, Diaz Biffle játékáról.

Természetesen itt is több táborra szakadt a közösség. Van, aki megakarja fejteni, hogy mi is történt a klipben, van, aki már rögtön csalónak titulálja a „profi” játékost, és van, aki megvédi Diazt.

BBB, azaz BadBoy Beaman, aki a csaló streamerek lebuktatásán dolgozik rögtön felkapta a témát. Elemezte a klipet, de a kérdést ő is nyitottan hagyta.

 

Ám „MuTeX” megérkezett, hogy az ő véleményét is hozzátegye a témához. Elmagyarázta, hogy mi történt miközben mindenkit „agyhalott idiótának” nevezett, aki azt gondolja, hogy a profi játékosok csalnak.

 

Symfuhny is beszállt a vitába, ahol szarkasztikusan érvelt Diaz ártatlansága mellett. Hiszen a legutóbbi LAN eseményem második helyen végzett.

 

Szóval úgy látszik, hogy két vélemény létezik a klip láttán. Az egyik, hogy Diaz csal és a többi profi is, ezért falaznak neki. Illetve a másik, akik szerint azok a játékosok, akik szerint csalnak a profik csak bénák és így akarják magukat jobban érezni.

Ám most felteszem nektek a kérdést. Szerintetek is csalt ebben a klipben Diaz Biffle?

 

SuperSurvey

Ha már csalásról van szó.

Wallhack vagy bug? – Érdekes doboz jelent meg Aydan képernyőjén

×