A liga játékosok második felhozatalából a spanyol és német még kimaradt. Egészen mostanáig ugyanis tegnap megérkezett Marco Asensio.

Az idei évben a liga SBC-k helyett, liga objectiveken keresztül szerezhetünk játékosokat. Egyesek örülnek, másoknak viszont hiányoznak a régi típusú liga SBC-k. A spanyol bajnokság is megkapta a második játékosát, íme Marco Asensio a Real Madrid balszélsője.

A követelmények a szokásosak. Ismét a Managerial Masterpiece módba kell belevetnünk magunkat és 15 meccset megnyerni.

  • Laliga Wins – Nyerj meg 15 meccset 11 LaLiga játékossal a kezdődben Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Scoring Prowess – Rúgj 30 gólt LaLiga játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Assist Kings – Adj 20 gólpasszt LaLiga játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • LaLiga range – Rúgj gólt a tizenhatoson kívülről LaLiga játékossal, 4 különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Finesse Touch – Rúgj gólt Finesse lövéssel LaLiga játékossal, 6 különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.

Az LW pozíció nem igazán segít rajta, hiszen a Carrasco, Machis, vagy akár Cucurella is megvan a legtöbb játékosnak. A távoli lövései és shot power mindenképp kiemelendő, ezenfelül elég kiegyensúlyozott a dribbling és passing statok is. Valószínűleg annyira nem lesz jó érzés a labdavezetés vele, mert 182 cm mellé az Average Body Type és 87-es Agility engem Perisicre emlékeztet.

Mit ajánlok? Mivel WL mellett úgysincs különösebb objective, amit grindolni lehet én biztos kiszedem Asensiot. Használni valószínűleg nem fogom, mert rengeteg alternatíva van már a posztján, akik jobbak is, de foddernek jó lesz.

Te megszerzed Asensio lapját?

×