Egy Warzone játékos szinte azonnal megölte célpontját, ezzel most valószínűleg az övé a rekord idő.

A Redditen nemrégiben egy Warzone játékos közzétett egy videót, amelyen az látható hogy a házikók lootolgatása közben felvett egy bounty contractot.

A következő pillanatban, amikor kilépett a házból és oldalra fordult, instant megölte a célpontját. Ezzel teljesítette is feladatát.

Íme a felvétel:

We may have just set a world record for the fastest bounty completion.
byu/Kaspriskee inCODWarzone

Érdemes megnézni a videót, már csak az „elkövető” reakciója miatt is. Az biztos, hogy nem csak ügyes volt, de igen szerencsés is, hiszen hihetetlen közel volt a célpontja.

Ezután pedig jöjjön egy kis ismertető arról, hogy mégis mi is az a bounty contract – ha még esetleg új játékos vagy, vagy csak szimplán nem tiszta.

A mapon különböző contractokat tudsz felvenni, melyek teljesítéséért jutalom jár. A  bounty contract felvétele után tehát Neked és a csapatodnak mindössze néhány perc áll rendelkezésetekre, hogy levadásszatok egy enemy teamet.

A Tac Map megmutatja a hozzávetőleges pozícióját, de a Te feladatod, hogy pontosan megtudd merre van – ja, és persze, hogy kiiktasd. Ha a teljesítés után még elegendő idő áll rendelkezésetekre, akkor valamivel meghosszabbodik az időzítő és a célpont jelzése átszáll az ellenséges csapat másik tagjára.

Ha sikeresen leszámoltatok a csapattal, akkor már érkezik is a jutalom a teljesítésért: pénz és XP egyaránt.

Nos, a videóra visszatérve, az még egyelőre nem tisztázott, hogy valóban ez volt-e a világon a leggyorsabban teljesített bounty, de az biztos, hogy versenyben van a megtisztelő címért.

Más játékosok rámutattak, hogy a fejpénz már akkor aktiválódott, amikor a golyó a cél felé haladt, ami azt jelenti, hogy az aktiválás után kevesebb, mint egy másodperc alatt teljesítette.

Nektek mennyi volt a rekord idő?

×