Gaming

Elképesztő, milyen jól néz majd ki a Delta Force: Hawk Ops kampánya

2024.05.09. – Nem is olyan rég, mi is beszámoltunk róla, hogy a klasszikus Delta Force új formában visszatér, köszönhetően annak, hogy a kínai Tencent-hez tartozó TiMi Studio Group vállalta a feladatot. A tervek szerint egy olyan ingyenes lövöldözős játék készül, ami szeretne méltó kihívója lenni a jelenleg népszerű FPS-játékoknak, mint a Call of Duty vagy a Rainbow Six: Siege. Persze, hogy ezt sikerül-e elérni, az már egy másik kérdés, már csak azért is, mert most egyre többen próbálkoznak hasonlóval.

Delta Force és Unreal Engine 5

A korábbi bejelentő videó után aztán a két hónapja 4 órán keresztül belenézhettünk a játékba, egy nyilvános, Kínában rendezett stream segítségével. Ott kiderült, hogy a Delta Force: Hawk Ops három játékmóddal érkezik megjelenéskor. Ezek a Hazard Operations, a Havoc Warfare és a Black Hawk Down. Az első játékmódban a játékosok egy 3 fős osztagban teljesíthetnek lehetetlen küldetéseket. Ez egy Tarkov/DMZ-szerű kimentős játékmódnak tűnik. A Havoc Warfare a játék „Battlefield&CoD” módja, amiben hatalmas csatákban kell részt venni szárazföldön, tengeren, levegőben. És igen, lesznek járművek, amiket irányíthatunk. Végül ott van a Black Hawk Down, ami a klasszikus Delta Force remaster verziója lesz, kampánnyal.

Kampány

Nemrég a TiMi Studio megerősítette, hogy a Delta Force: Hawk Ops bizony Unreal Engine 5-öt alatt készül, sőt érkezett egy rövid betekintő is az említett Black Hawk Down kampányhoz. Sajnos a kampány-előzetes nem mutat be konkrét akciót, ugyanakkor az kiderül belőle, hogy a játék hihetetlenül részletes, látványos és nagyon szép lesz. Sajnos egyelőre nem érkezett a játékhoz gépigény, pedig nem ártanak tudni, milyen vas kell ilyen látványhoz.

 

Egyértelmű, hogy az új Delta Force játék alkotói mindenkinek szeretnének játékélményt adni, aki valaha elővett egy Call of Duty-t, egy Battlefieldet, vagy bármilyen multiplayer lövöldözős játékot. A klasszikus játék rajongói bizonyára örülnek majd az eredeti kampány visszatérésének, a többieknek pedig lesz mit pörgetni, főleg hogy ingyenes lesz. A kérdés persze ilyenkor mindig az, hogy mennyire sikerül megtartani a játékosokat, ha esetleg nagy lesz az érdeklődés? Nemrég például úgy tűnt, hogy a The Finals végre nagy fenyegetést jelent a nagy FPS-ek számára, de láthatóan nem így lett. A játékosok kezdeti lelkesedése fogyatkozik. Vajon így jár majd a Delta Force is? Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Ezt láttad már?

DV

Korábbi cikkek

Ezek most a legjobb 1440p felbontású monitorok: az arany középút?

2024.05.09. – Ha megfigyeljük a Steam havonta jelentkező statisztikáit, akkor bizony hamar feltűnhet, hogy a felbontásokat…

33 perc telt el azóta...

A Nintendo elvágja a kapcsolatot a Switch és Elon Musk X-e között

2024.05.09. - A Nintendo egy furcsa cég, nem egyszer mentek már szembe a videojáték-piac keltette…

48 perc telt el azóta...

177 országban még mindig nincs Helldivers 2, pedig nem kell PSN

2024.05.09. - Bár már kiderült, hogy a Helldivers 2 PC-s verziójához végülis nem fog kelleni…

1 óra telt el azóta...

Hatalmas a fejetlenség az Xboxnál és a Game Pass is drágulhat

Bódi Dániel 2024.05.09. - A Helldivers II PC-s malőrjétől eltekintve egy óriási különbség van a…

1 óra telt el azóta...

Zavar az erőben – Bekerült és máris kitiltották Yodát a Fortnite-ból

2024.05.09. - A Fortnite a napokban igen átalakult, legalábbis a hivatalos, nemzetközi Star Wars napnak…

3 óra telt el azóta...

Új GTA VI leak: hamarosan még több dolgot leplezhet le a Rockstar

Gábor János 2024.05.09. - A játékfejlesztő cég arra készülhet, hogy végre még többet áruljon el…

4 óra telt el azóta...