A Fun Dog Studios kiadta az első gameplay előzetest a hamarosan megjelenő kooperatív taktikai túlélő horror shooterhez. Ilyen lesz a The Forever Winter.

2024.05.06. – Nagyon örülhetnek a Helldivers 2 PC játékosai, miután a Sony végül úgy döntött: nem lesz kötelező a PSN fiók a Steames verzióhoz. Így aztán újra összegyűlhetnek a csapatok, becsapódhatnak egy bolygóba, és halomra ölhetik a bogarakat. De ha egy picit sötétebb, zombisabb, horrorisztikusabb, robotokkal teli, de szintén kooperatív élményre vágysz, akkor érdemes belenézned az alábbi taktikai, túlélő shooter előzetesébe. A Fun Dog Studios ugyanis nemrég kiadta az első gameplay trailert a The Forever Winter című játékhoz, ami lenyűgöző stílussal és látszólag annál több izgalmas kalanddal rendelkezik.

Az örök tél

A The Forever Winterben neked és a csapatodnak egy posztapokaliptikus, nyughatatlan világban kell túlélnie, és a holtak zsebeit kifosztva próbálni életben maradni. Eközben hatalmas hadigépek, szörnyek, zombik támadnak ránk, amiket bizony nem árt elintézni. A fejlesztők szerint a játék nem olyan lesz, mint a szokásos looter shooterek. A játékban két frakció harcol egymással, amiknek mi sosem leszünk a tagjai. Te csak próbálsz túlélni a háború káoszában. Szóval lényegében nem mindenki ellenünk van, harcok tőlünk függetlenül is dúlnak, számunkra a túlélés a cél egy ilyen sötét világban. A Dynamic Encounter rendszer lényege tehát, hogy az ellenségeknek saját céljaik és terveik vannak. Láthatjuk majd, ahogy összehangolt csoportokban mozognak és csatákba keverednek.

A játék koncepciója érdekesen hangzik, szóval kíváncsian várom, hogy milyen lesz. A Steam oldal alapján még nincs megjelenési dátum, de nagyon izgalmasnak, sötétnek és néhol parának tűnik a játék. Folyamatos feszültséget ígér. Remélem, hogy ez nem a következő The Day Before, és a játék tényleg olyan lesz, mint az előzetesen. Ami viszont az előzetesben is azonnal szemet szúrhat mindenkinek, az az elképesztően alacsony képkockasebesség. Olyan, mintha a hivatalos gameplay előzetesben 15-20 fps-sel futna a játék. Nem is értem, hogy ezt hogy adhatták ki így. Ezen azonban még lehet javítani.

A Steam oldalán már látható a rendszerkövetelmény is.

MINIMUM:

    • Op. rendszer: Windows 10 64bit
    • Processzor: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700X
    • Memória: 16 GB RAM
    • Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super (VRAM 8 GB) / Radeon RX 5700XT (8GB)
    • DirectX: Verzió: 12

AJÁNLOTT:

    • Op. rendszer: Windows 10 64 bit
    • Processzor: Intel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5700X
    • Memória: 16 GB RAM
    • Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti (VRAM 12 GB) / AMD Radeon RX 6800XT (VRAM 16 GB)
    • DirectX: Verzió: 12

Neked hogy tetszik a The Forever Winter?

Ez is érdekes:

Egy AI szerint így nézne ki a Star Wars és a Harry Potter rajzfilmként

×