A Season 3 Reloaded frissítés sem finomkodott, amikor a gyengítésekről, erősítésekről volt szó. Nem könnyű kiigazodni a Warzone felhozatalán.

2024.05.06. – A Warzone Season 3 Reloaded frissítése ismét nem érkezett egyedül. Ahogy sejteni lehetett, a szokásos nerfek és buffok sem maradhattak ki a repertoárból. Közel 25 fegyver érintettek a változások, azóta pedig a DG-58 egyik Conversion Kit kiegészítője is gyengült. Játékos legyen a talpán, aki a fejlesztők minden lépését le tudja követni, de szerencsére senki sincs magára utalva. Warzone „szakértői” és tartalomgyártói folyamatosan igyekeznek megvizsgálni az aktuális helyzetet és erőviszonyokat. Az SMG kategóriát különösen érintették az elmúlt napok, hetek változásait.

Az elmúlt időszakban a HRM-9 és AMR9 fegyverei mellett tették le a legtöbben a voksukat. Igazán ütős párosról beszélhettünk, különösen a HRM volt kihagyhatatlan választás. Aztán ahogy az lenni szokott, a fejlesztők manapság maximum 1-2 hetet engednek meg ezeknek a meta fegyvereknek, mielőtt a gyengítés mellett döntenének. Miután a DG-58 közelharci változata is kiesett a metából, gyakorlatilag minden a Striker-9 felé mutat. A népszerűsége ki is lőtt az egekbe az elmúlt időszakban, ám könnyen lehet, hogy hamarosan új kihívóra akadhat.

Ez a Warzone SMG még a Striker-9-nél is gyorsabban öl

WhosImmortal sem várt ki sokat, a frissítés után azonnal igyekezett felkutatni a leggyorsabban ölő Warzone fegyvereket. A Striker-9 természetesen ilyen szempontból sem rossz választás, ám hamar kiderült, hogy bizony lehetnek jobb opciók is az éppen aktuális kedvencnél. A WSP-9 megélt már szebb időszakot is a Warzone-ban, jelenleg nem túl népszerű választás. A mostani nerfek és buffok után azonban remek opció lehet, hiszen mindössze 720 ms alatt eltűntetheti az elő kerülő áldozatokat, egészen 18 méterig, míg a Striker-9 TTK-ja már 12 méter után is romlik. Mindezt megfűszerezve a kellemes kezelhetőséggel és használattal, tényleg érdemel egy próbát a WSP-9. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes kezdeni:

  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash Hider
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Ammunation: 9mm High Grain Rounds
  • Magazine: 50 Round Mag
  • Optic: Mk.3 Reflector

Nerfet nagy eséllyel jó ideig nem kap majd a fegyver, így érdemes lehet egy próbát tenni vele.

Ezt olvastad már?

Most akkor illegális az emulátor vagy nem? Ez a 3 eset segít dönteni

×