A Conversion Kit Warzone kiegészítők új utat nyitnak a személyre szabhatóságnak. Néha azonban kénytelenek gyengíteni ezeket a fejlesztők.

2024.05.05. –A Warzone és a Modern Warfare III fejlesztői több újdonsággal is készültek a 2023 decemberében esedékes összeolvadásra. A korábbi Weapon Tuning rendszer kikerült, ám a játékosok talán egy még ütősebb lehetőséget kaptak a kezükbe. Az újdonság az Aftermarket Parts nevet viseli, melynek részei a különböző Converstion Kitek. Ahogy a nevük is elárulja, ezek olyan kiegészítők, melyek alapjaiban képesek átalakítani egy-egy fegyver tulajdonságait. Így lehet egy gyenge pisztolyból SMG vagy épp így kerülhet lángszóró egy fegyver csövére.

A Warzone közösség alapvetően pozitívan fogadta ezeket az újdonságokat. A legtöbb esetben a feloldásuk is meglehetősen egyszerű, hiszen a heti küldetések teljesítésével kerülhetnek be a virtuális raktárakba. A legjobb az egészben, hogy MW III és Zombie módokban is feloldhatóak ezek a kiegészítők, így ha valakinek éppen nincs kedve a battle royale módban harcolni, akkor a másik két nagy játékmód is opció lehet. Néha azonban túl erősre sikerülhetnek ezek a kiegészítők, olyannyira, hogy akár hétvégén is gyengíthetik a fejlesztők.

Máris nerfeltek a Warzone egyik legjobb közelharci fegyverét

A DG-58 LSW alapvetően a Light Machine Gun, azaz LMG-t kategóriát erősíti a játékba. A JAK Nightshade kiegészítővel azonban egy igazán kompakt AR-t varázsolhattak belőle a Warzone rajongók. Közelharcokban remekelt a fegyver, a legjobb SMG opciókkal is felvette a versenyt. Olyannyira, hogy május első hétvégén a fejlesztők több szinten is nerfelték:

  • A Max Damage érték 33-ról 30-ra csökkent
  • A Near-Mid Damage érték 30-ról 27-re csökkent
  • A Mid Damage érték 28-ról 24-re csökkent
  • A Max Damage távolság 19.05 méterről 12.7 méterre csökkent
  • A Near-Mid Damage távolság 30.48 méterről 24.13 méterre csökkent
  • A fejlövés szorzója a korábbi 1.4x helyett immáron csak 1.15x lett

Jól látható, hogy a fejlesztők valóban több szinten is nerfelték a Kitet. Ennek köszönhetően nagy eséllyel új közelharci fegyverek után kell keresgélnie a Warzone játékosoknak, maradnak a klasszikus SMG-k.

Ezt olvastad már?

9 sötét, kegyetlen és brutális tragédia, ami játék közben történt

 

×