A Season 3 Reloaded több újdonsággal bővíti majd a Warzone-t. A legtöbb fejlesztést azonban csak Rebirth Island szigete kapja meg.

2024.05.01. – Május elsején végre megérkezik a Warzone és Modern Warfare III soron következő frissítése. Április utolsó napjaiban a fejlesztők rengeteg információt elárultak az érkező újdonságokkal kapcsolatban. Új fegyverre és kiegészítőkre is lehet számítani, ahogy a friss MW III multiplayer pályákban sem lesz majd hiány. A battle royale rajongóknak nem kell csüggednie, hiszen friss Killstreak és Field Upgrade is szinesíti majd a felhozatalt. Az sem titok, hogy tovább folyatódnak a kollaborációk és az események is, így ingyenes ajándékokra is lehet majd számítani.

A Warzone játékosok azonban nem lehetnek teljesen elégedettek. Az új Killstreak, az új Field Upgrade és megannyi újdonság is csak bizonyos helyszínen lesz elérhető. Ez pedig nem más, mint a Season 3 frissítéssel megérkezett Rebirth Island szigete. Bizony, a fejlesztéseket szinte kizárólag az „új” sziget kapja meg, gyakorlatilag a többi pályát teljesen elhanyagolja a fejlesztői gárda. Nem véletlen, hogy a Season 3 Reloadeddel megérkező, dinamikus időjárást is csak a pálya rajongói élvezhetik. Nézzük is, hogyan működik majd.

Nem befolyásolja majd a Warzone játékosok láthatóságát Rebirth Island időjárása

A Warzone fejlesztői már a Season 3 blogposzt keretein belül megemlítették a váltakozó időjárást, ám a Season 3 Reloaded blogbejegyzésben hivatalosan el is ismerték annak debütálását. Az alábbi időjárásokra érdemes készülni:

  • Sötét, felhős időjárás
  • Naplemente
  • Enyhe tengeri köddel megfűszerezett időjárás

A fenti időjárások, napszakok ritkán aktivizálódnak majd, az esetek nagy részében a megszokott látási és időjárási viszonyokkal találkozhatnak majd a játékosok. A fejlesztők azt is megígérték, hogy a láthatóságra hatalmas gondot fordítottak, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a ködben szem elől veszíthetjük ellenfeleinket. Extra tárgyakra is érdemes majd készülni, ám ezek pontos kilétét még nem árulták el a Warzone programozói. A Season 3 Reloaded frissítés május elsején, várhatóan 19:00 óra környékén élesedik. 

Ezt olvastad már?

Fun fact: A GTA III-ban ezért nem lehetett sokáig repülni a Dodóval

×