Kiváló és érdekes mesterséges intelligencia képek készültek arról, hogy milyen lenne, ha Pókember kalandjai japán animációval készültek volna.

2024.04.30. – A helyzet az, hogy nem hittem, hogy eljön az a kor, amikor megint ki lehet mondani: a világban anime-láz tombol. Nemrég egy kutatásból is kiderült, hogy a Z generáció már többet néz animét, mint sportot, és egyre több felmérés bizonyítja, hogy az anime az egyik legnépszerűbb műfaj a világon. A Dragon Ballt, a Narutót, a My Hero Academiát, az Attack On Titant mindenki ismeri, a Netflix fürdik a One Piece live-action sikerében, nemrég pedig Hayao Miyazaki Oscar-díjat nyert A fiú és a szürke gémért, legjobb animációs film kategóriában.

Nem kétséges, hogy szerkesztőségünk is imádja az animéket, így nagyon szerettem volna megosztani veletek azokat az AI képeket, amik azt mutatják be, milyen lenne egy igazi Miyazaki-féle, Ghibli Studio-szerű Pókember animáció. Az alábbi képeken Peter Parker, a Pókember látható, a legismertebb karakterek mellett, egyfajta régies japán animációs stílusban. Azt hiszem, mind szívesen látnánk egy ilyen verziót, ami igazából a végtelenre kibővített Pókverzumban nem is lehetne lehetetlen. A képeket a Nukelanta Facebook oldalnak köszönhetjük.

Pókember Japánban

Ezt láttad?

Ezzel a 46 egészen kiváló játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×