Mégha korábbi, és nem is a legnépszerűbb játékokról van szó, mindig rossz látni a ködbe vesző címeket. Ezek a Capcom játékok búcsúznak el.

Gábor János

2024.04.27. – Most kell belehúznod, ha szeretnéd megszerezni azt a három játékot, ami lényegében halálra ítélt a Capcom. A kiadó közölte: a Steam felületén nem forgalmazza tovább ezeket a címeket, és májusban végleg kikerülnek a kínálatból:

Dark Void (Airtight Games)

Dark Void Zero (Other Ocean Interactive)

Flock (Proper Games)

„Azok a vásárlók, akik a kivonási dátum előtt vásárolták meg ezeket a címeket, a jövőben is élvezhetik őket, attól függően, hogy a PC-jük operációs rendszere képes-e a futtatásukra” – írja mindhárom játék információs lapja.

A Dark Void 50, a Dark Void Zero és a Flock pedig 39-39  százalékos leárazás keretében rámolható be, 2000, 1000 és  1200 forintnyi euróért, magyar idő szerint május 9-e hajnali fél öt-ig, de utána végleg leveszik őket a polcról – legalábbis a Steamen. Az ugyanis nem teljesen világos, hogy a játékokat más digitális áruházakból is eltávolítják-e, de árulkodó jel, hogy a Dark Void és a Flock például Xboxon is erősen le van árazva. Nem ez az első alkalom idén, hogy a Capcom hasonló megoldással távolít el játékot: márciusban az Age of Booty tűnt el ugyanilyen körülmények között a Microsoft Store-ból.

Ezeket is nézd meg:

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

×